PARAĆINSKI SNS OPTUŽUJU PREDSEDNIKA OPŠTINE: Paunovićevi batinaši seju strah po Paraćinu
Foto: sns

INCIDENT

PARAĆINSKI SNS OPTUŽUJU PREDSEDNIKA OPŠTINE: Paunovićevi batinaši seju strah po Paraćinu

Politika -

Opštinski odbor Srpske napredne stranke (SNS) u Paraćinu saopštio je da su aktivisti te stranke verbalno napadnuti jutros u centru grada i za to optužili "ljude (predsednika opštine) Saše Paunovića".

U saopštenju se navodi da su aktivisti SNS prikupljali potpise za inicijativu da se raspišu vanrednih lokalni izbori i smeni aktuelni predsednik opštine Saša Paunović, kada im je prišao jedan čovek i vređao ih rečima: "Jel imate sendviče da vam ih ja nabijem u d...?", nakon čega je ušao u auto i pokazao im srednji prst.

"Zbog ovakvog nasilničkog ponašanja ljudi Saše Paunovića, potrešena devojka koja je bila na štandu u tom trenutku zbog šikaniranja koje je pretrpela zatražila je lekarsku pomoć, obzirom da ima hronične probleme sa srcem", navodi se u saopštenju SNS i dodaje da je slučaj prijavljen policiji koja je po registraciji otkrila identitet tog čoveka.

SNS je navela da je reč o osuđivanom narkodileru "koji na društvenim mrežama propagira politiku Saše Paunovića" i preti političkim neistomišljenicima.

"Paunović mu daje i otvorenu podršku lajkovanjem objava, a uz to mu finansira i navijačku grupu gde ovaj okuplja huligane, a sve u nadi da će tako osigurati opstanak na vlasti. Građani zbog sve lošijeg stanja u Paraćinu i samovolje predsednika opštine Saše Paunovića i čelnika opštine daju sve veću podršku inicijativi SNS-a, jer u novim izborima vide jedini izlaz i više se ne boje Paunovićevih batinaša", navela je ta stranka.

(Kurir.rs/Beta)

Foto ilustracija SNS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track