Dragan Kolarević pomoćnik za medije

Imenovanja u ministarstvima

Dragan Kolarević pomoćnik za medije

Politika -
Vlada je postavila još tri nova državna sekretara

BEOGRAD - Vlada Srbije imenovala je književnika i novinara Dragana Kolarevića za pomoćnika ministra kulture i informisanja za sektor informisanja i medija, a Nataliju Pavlović Šinković za sekretara tog ministarstva, objavljeno je na sajtu Vlade.

Vlada je na istoj sednici, u četvrtak, postavila tri nova državna sekretara - Zorana Đorđevića u Ministarstvu odbrane, Dejana Popovića u Ministarstvu energetike, razvoja i zaštite životne sredine, a Vesnu Zdravković u Ministarstvu energetike, razvoja i zaštite životne sredine.

Za državne sekretare u Ministarstvu rada, zapošljavanja i socijalne politike postavljeni su Dragi Vidojević, Brankica Janković, Radina Todović i Zoran Martinović, a Janićije Jeremić za sekretara tog ministarstva.

Dužnosti sekretara Ministarstva kulture, informisanja i informacionog društva je, na lični zahtev, razrešena Tanja Ogrizović, koja je postavljena na istu funkciju u Ministarstvu regionalnog razvoja i lokalne samouprave.Vlada je ponovo postavila Ivanu Đurić na položaj pomoćnika direktora Kancelarije za evropske integracije - Sektor za komunikacije i obuku, na pet godina.

Zbog odlaska u penziju dužnosti pomoćnika ministra za infrastrukturu razrešen je Dragan Jovanović, a konstatovan, zbog podnošenja pismenih ostavki, prestanak funkcije sekretaru Ministarstva životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja Verici Noveski i pomoćniku ministra rada i socijalne Suzani Paunović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track