icon-closeicon-commentsicon-downicon-galleryicon-homeicon-nexticon-previcon-reacticon-searchicon-soc-fbicon-soc-gplusicon-soc-insicon-soc-mailicon-soc-rssicon-soc-twittericon-soc-vibericon-soc-wupicon-soc-yticon-totopicon_react

Najnovije vesti

Stefanović obišao Žandarmeriju na jugu Srbije

Politika 02.01.2013. 20:15h
Stefanović je tokom obilaska razgovarao sa pripadnicima Žandarmerije i njihovim starešinama u bazama Čar, Breznica i Dobrosin, kako bi se upoznao sa uslovima u kojima oni žive i rade

BEOGRAD - Predsednik Skupštine Srbije Nebojša Stefanović obišao je deo jedinica Žandarmerije koje izvršavaju redovne zadatke u Kopnenoj zoni bezbednosti, na teritoriji opštine Bujanovac, i izrazio zadovoljstvo njihovim stanjem, saopšteno je danas iz srpskog parlamenta.

 

Stefanović je tokom obilaska razgovarao sa pripadnicima Žandarmerije i njihovim starešinama u bazama Čar, Breznica i Dobrosin, kako bi se upoznao sa uslovima u kojima oni žive i rade.

 

Predsednik srpskog parlamenta je, kako se navodi, zadovoljan stanjem u jedinicama koje je obišao.

 

Prema njegovim rečima, Srbija je opredeljena za mir a srpske jedinice predstavljaju faktor mira i stabilnosti na jugu Srbije u interesu svih građana.

 

Srbija, dodao je, ne želi da bude izvor novih nestabilnosti, već, naprotiv, želi da doprinese ukupnoj stabilnosti u regionu i Evropi.

 

Stefanović je saopštio da će Srbija svim diplomatskim sredstvima koja su joj na raspolaganju braniti svoju teritorijalnu celovitost i integritet, dok će "dijalogom izboriti uslove za što bolji život naših sugrađana na Kosovu i Metohiji".

 

U pratnji Stefanovića bio je policijski general, načelnik Žandarmerije Bratislav Dikić.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pratite Kurir na VIBERU:
http://chats.viber.com/kurir

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...