ALEKSANDAR VUČIĆ: Obavezujem se da Srbija više neće da ide unazad
Foto: Dragana Udovičić

Lider SNS na mitingu u Kombank areni

ALEKSANDAR VUČIĆ: Obavezujem se da Srbija više neće da ide unazad

Politika -

BEOGRAD - Obavezujem se svakom građaninu Srbije, čoveku, ženi, detetu da nikada svoju dužnost, duznost koja nosi ime ove države i naroda, neću shvatiti olako, da neću nikada biti veći od nje, da zemlji nikada neću ništa da uzmem, da ću biti spreman sve da joj pružim i dam, poručio je danas predsednički kandidat Aleksandar Vučić na preduzbornom mitingu u Beogradu.

Želim da bude, predsednk svima, bez želje da delim ljude, namere da sudim, sa puno svesću o sopstvenoj pokornosti, rekao je Vučić u prepunoj Kombank areni.

"Srbija je naša osnovna vrednost, vera i tačka oslonca", rekao je Vučić.Dodao je da, ako nekome do danas nije bilo jasno zašto "trči ovu trku", sada može da dobije odgovor bez ikakve sumnje - da time postaje deo velike istorije i ogromne časti.

"Vaše ruke su moje ruke, vaši glasovi su moj glas, vaša snaga je moja snaga. Samo uz vas mogu da postojim, samo uz vas mogu da radim i služim, i pred svima ostalima i celim svetom mogu, moram i hoću da stojim uspravno, jer znam ko je iza mene, i znam šta je iza mene", poručio je Vučić.

On je dodao da vidi dobro srpski narod, da nema nikakvu sumnju u njegovu veličinu, i podvukao: "Neće više biti pitanja bez odgovora i puteva bez cilja, lutanja...Srbija unazad više ne ide. Ide napred, ide brže, ide bolje, i ići će jače", naglasio je Vučić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track