Aleksandar Vulin danas u Preševu!
Foto: Nemanja Pancic

Ministar za rad

Aleksandar Vulin danas u Preševu!

Politika -
Vulin je predsednik vladine Radne grupe za rešavanje problema mešovitih migracionih tokova, čiji je zadatak da prati, analizira i razmatra pitanja mešovitih migracionih tokova u Srbiji

PREŠEVO - Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Aleksandar Vulin obići će danas Preševo, u kome svakodnevno boravi veliki broj migranata.

Jedna od poslovnih zgrada sa restoranom trebalo bi da bude prilagođena za privremeni smeštaj tih ljudi. Taj objekat - Upravnu zgradu sa restoranom Preduzeća za obradu duvana u Preševu je u sastavu Duvanske industrije Vranje.

Upravna zgrada sa restoranom "bi trebalo da bude prilagođena za prihvat i privremeni smeštaj migranata koji ulaze na teritoriju Srbije", saopštilo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Vulin je predsednik vladine Radne grupe za rešavanje problema mešovitih migracionih tokova, čiji je zadatak da prati, analizira i razmatra pitanja mešovitih migracionih tokova u Srbiji. Zadatak Radne grupe je da predlaže mere za rešavanje problema i da usklađuje stavove nadležnih državnih organa i drugih institucija koje se bave pitanjem mešovitih migracionih tokova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track