ALEKSANDAR VULIN: Vučić predsednički kandidat Pokreta socijalista i cele Srbije
Foto: Marina Lopičić

Koalicioni partner

ALEKSANDAR VULIN: Vučić predsednički kandidat Pokreta socijalista i cele Srbije

Politika -

BEOGRAD - Pokret socijalista podržao je danas na sednici Glavnog odbora kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije, a lider PS Aleksandar Vulin je tom prilikom izjavio da je Vučić kandidat čitave Srbije.

''Vučić nije kandidat samo SNS-a, nije kandidat samo naše koalicije, nije kandidat ni samo Pokreta socijalista, on je kandidat čitave Srbije'', rekao je Vulin dodajući da je stranka na čijem je čelu danas jednoglasno na sednici Glavnog odbora podržala kandidaturu Vučića.

Vulin je istakao da je Vučić kandidat vredne, radne, hrabre Srbije.''On je kandidat one Srbije koja ume da voli, da se bori, koja pamti svoje heroje, koja gleda napred, koja voli svog radnika, koja je ponosna na svog seljaka, koja se raduje svakom novom detetu'', rekao je Vulin ponavljajući da je Vučić kandidat Srbije i da je Pokret socijalista to samo danas potvrdio.

Lider Pokreta socijalista je rekao da je on prvi podržao kandidaturu Vučića.''Podržao sam je zato što mislim da je on sada za Srbiju najbolje moguće rešenje. Zato što on treba da bude taj koji će objediniti političku scenu Srbije, ali i biti kandidat obične, naše, svakodnevne Srbije koja zna da se ljuti, da se raduje, da pogreši i da uspe'', rekao je Vulin.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Ko su najozbiljniji kandidati na predsedničkim izborima?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track