APEL BIRAČIMA NA KOSMETU: Srbi, ne prodajte glasove Haradinaju
Foto: Profimedia

Đurić i Drecun poručuju

APEL BIRAČIMA NA KOSMETU: Srbi, ne prodajte glasove Haradinaju

Politika -

Naš narod može da računa na podršku Srbije, međutim, sasvim sigurno i od ishoda izbora 11. juna zavisi u kojoj meri će Srbija moći efikasno da pruža podršku našem narodu

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić poručio je da jedino Srpska lista na izborima 11. juna može da pruži garancije za bezbednost srpskog stanovništva na Kosmetu.

- Naš narod može da računa na podršku Srbije, međutim, sasvim sigurno i od ishoda izbora 11. juna zavisi u kojoj meri će Srbija moći efikasno da pruža podršku našem narodu, jer nema sumnje da je cilj kosovskih Albanaca da ograniče uticaj i dotok podrške - rekao je Đurić.Istog je mišljenja i predsednik Odbora za KiM Milovan Drecun.- Neophodno je jedinstvo svih srpskih političkih predstavnika na Kosovu jer Ramuš Haradinaj na sve načine, pre svega ucenama i potplaćivanjem, pokušava da razjedini Srbe kako bi ostvario svoje interese, koji su suprotni interesima našeg naroda i države - upozorava on.Drecun dodaje da se Albanci najviše boje Srpske liste.S. V.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track