BEZ SUSRETA: Nikolić i Jahjaga na trci Formule 1 u Abu Dabiju
Foto: Pres Služba Predsednika Srbije

Poslednja trka u sezoni

BEZ SUSRETA: Nikolić i Jahjaga na trci Formule 1 u Abu Dabiju

Politika -
Na poslednjoj trci sezone Formule 1 su bili i jordanski kralj Abdulah Drugi, bivši španski kralj Huan Karlos, predsednici Kipra, Gabona, Kenije i ministri spoljnih poslova Sejšela i Etiopije

PRIŠTINA - Predsednica Kosova Atifete Jahjaga je u nedelju u Abu Dabiju posmatrala trku Formule 1, a među zvanicama je bio i predsednik Srbije Tomislav Nikolić.

Prištinski mediji danas javljaju da nije bilo zvaničnog, niti nezvaničnog susreta predsednice Jahjage i predsednika Nikolića. Na poslednjoj trci sezone Formule 1 su bili i jordanski kralj Abdulah Drugi, bivši španski kralj Huan Karlos, predsednici Kipra, Gabona, Kenije i ministri spoljnih poslova Sejšela i Etiopije.

Jahjaga je u Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE) razgovarala s princom Abu Dabija, Šeikom Muhamedom bin Zajedom al Nahjanom o ekonomskoj saradnji i investicijama na Kosovu.

Kako se navodi u današnjem saopštenju kabineta predsednice Kosova, Jahjaga i Al Nahjan su se dogovorili da kroz konkretne projekte UAE pomogne Kosovu u poljoprivredi, energetici i infrastrukturi. Prethodno je na Kosovu boravila grupa visokih zvaničnika UAE koji su sa predstavnicima vlasti u Prištini razgovarali o tim projektima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track