BORIS TADIĆ: Pajtiću, lepši sam od tebe!
Foto: Zorana Jevtić, Nemanja Pančić

Ko o čemu, on o izgledu

BORIS TADIĆ: Pajtiću, lepši sam od tebe!

Politika -
Lider SDS u sedištu DS predsedniku te stranke rekao da uopšte nije fotogeničan

BEOGRAD - Do koje mere seže sujeta lidera SDS Borisa Tadića svedoči i to da je prošle nedelje u prostorijama DS lideru demokrata Bojanu Pajtiću rekao da nije fotogeničan. Naime, Tadić je samo svratio u sedište DS, ali nije mogao da se suzdrži da ne prokomentariše Pajtićevu fotografiju i indirektno mu stavi do znanja da je lepši od njega.Inače, podsećanja radi, u vreme dok je Tadić bio na čelu države, ostalo je upamćeno da su njegovi najverniji glasači bile žene i da su marketinški stručnjaci često potencirali njegovu fizičku spremnost i izgled.Tadić nije hteo da komentariše ovu nesvakidašnju opasku na račun lidera DS, dok je Bojan Pajtić rekao da je sve to bilo u duhu šale.- To je bila bezazlena šala. Nasmejao sam se i rekao da mi lepota nikada nije bila adut - kratko je poručio lider demokrata.Bora Miljanović, marketinški stručnjak i direktor agencije Reprezent sistem, smatra da te prozivke između njih nemaju nikakvog uticaja na njihovu političku diskusiju.

- Ako je to bilo na nivou šale, onda je to prihvatljivo. Ali ako je bilo van šale, onda to može da utiče na neke njihove dalje ozbiljne političke razgovore. Na kraju, mislim da sve nas takve stvari ne treba da interesuju. Nas treba da interesuju njihovi politički stavovi i koliko su ti politički stavovi bliski između njih ili nisu - mišljenja je Miljanović, koji dodaje da su njihove privatne stvari da li jedan o drugom misle da su lepi ili nisu lepi.

Druga rundaOPOZICIJA DANAS O SAVEZUIako prva runda pregovora proevropske opozicije nije dala nikakav rezultat, danas će se u prostorijama LDP održati drugi sastanak, na kojem će Boris Tadić ponoviti uslove SDS i LDP za zajednički nastup na izborima s DS. Podsetimo, Tadić je od lidera DS Bojana Pajtića tražio da „precrta“ dugu listu svojih koalicionih partnera.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track