BORISLAV STEFANOVIĆ: Vučićev režim na najgori način zloupotrebljava medije i državne institucije
Foto: Beta

Podpredsednik DS reagovao

BORISLAV STEFANOVIĆ: Vučićev režim na najgori način zloupotrebljava medije i državne institucije

Politika -
Podpredsednik Demokratske stranke, Borislav Stefanović povodom premijerovog saslušavanja i podvrgavanja poligrafu kaže da je reč o još jednoj zloupotrebi državnog aparata koja se dešava poput "televizijskog šoua" u medijima koji su mu naklonjeni.

"Režim Aleksandra Vučića i njegovih sluga na najgori mogući način zloupotrebljava medije i državne institucije, i to kroz žive televizijske prenose. Država ne može da bude bilo čija privatna stvar, pa ni premijerova, a zakon mora da se poštuje i da bude isti za sve. I u ovoj situaciji, kao i u svakoj prethodnoj, na bilo koju kritiku ili optužbu protiv njega, premijer pokreće celokupak državni aparat uz medije koji su mu naklonjeni i od toga pravi televizijski šou", kaže Stefanović.

Podsećamo, bivši direktor Kurira Aleksandar Kornic naveo je u krivičnoj prijavi Višem javnom tužilaštvu da su ga Dragan J. Vučićević, vlasnik Informera, Damir Dragić, direktor tog lista, Andrej Vučić, brat predsednika Vlade, ali i Aleksandar Vučić lično odveli u podrum jedne kafane u Zemunu i tražili od njega da lažno optužim Aleksandra Rodića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track