Borko Stefanović: Narednih dana odlučiću da li ostajem u DS
Foto: Beta

Potpredsednik Demokratske stranke pred odlaskom

Borko Stefanović: Narednih dana odlučiću da li ostajem u DS

Politika -
Evidentno je da postoji neslaganje moje politike, programa, ideologije i onoga šta želi DS, a koje sam mesecima pokušavao da uvedem u tu stranku, kaže Stefanović

BEOGRAD - Potpredsednik DS Borislav Stefanović, koji je pre dva dana smenjen s mesta šefa poslaničke grupe, kaže da će u narednim danima odlučiti o svom angažmanu u stranci i da li će ili ne izaći iz DS.

Ipak, prema nezvaničnim saznanjima Kurira, Stefanović već ima poverenike za Vojvodinu i centralnu Srbiju koje namerava da angažuje u novoj partiji.

- U narednim danima doneću odluku kako ću i šta uraditi. Evidentno je da postoji neslaganje moje politike, programa, ideologije i onoga šta želi DS, a koje sam mesecima pokušavao da uvedem u tu stranku - kaže Stefanović.Kako saznajemo, Stefanović je u prethodnim mesecima je brižljivo pravio infrastrukturu za novu stranku.

- Ukoliko se odluči na taj korak, demokrata Stanko Bosnić iz Novog Sada najverovatnije će mu biti šef za Vojvodinu, a poverenik za centralnu Srbiju Oliver Paunović iz Niša. Uz njega su i poslanik Ivan Jovanović iz Kraljeva i odbora DS iz Vladičinog Hana - kaže naš izvor.(D. L.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track