KURIROVI PREDSEDNIČKI IZBORI: U četvrtak finale, u ponedeljak SUPERFINALE I PROGLAŠENJE POBEDNIKA
Foto: Kurir

KURIROVI PREDSEDNIČKI IZBORI: U četvrtak finale, u ponedeljak SUPERFINALE I PROGLAŠENJE POBEDNIKA

Politika -

Bliži se finale KURIROVIH PREDSEDNIČKIH IZBORA u kome ćemo videti koji političari su zaslužili najveće poverenje glasača. Međutim, zbog velikog interesovanja građana Srbije i brojnih pritužbi na regularnost, odlučili smo da u četvrtak, 1. decembra ne bude kraj, već da se dvojica prvoplasiranih iz finala sretnu u KURIROVOM SUPERFINALU koje će se održati u ponedeljak 5. decembra i u kojem ćete vi odlučiti direktnog pobednika izbora.

Naime, poslednjih desetak dana koliko traju KURIROVI PREDSEDNIČKI IZBORI na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici obeležile su epske bitke, neizvesne završnice, oboreni rekordi po pitanju gledanosti, ali i brojne pritužbe na regularnost. Kandidati i njihovi stranački štabovi optuživali su jedni druge za izborne krađe i kupovinu glasova , dok su građani, uglavnom, prigovarali zbog navodno nejednakog tretmana kandidata.

Zato je Kurir oformio nezavisnu komisiju koja će proveriti regularnost dosadašnjeg toka glasanja, a na zahtev građana pristali smo da u četvrtak 1. decembra nakon finala ne proglasimo pobednika već da dvojica prvoplasiranih iz finala idu u KURIROVO SUPERFINALE IZBORA gde će se boriti u direktnom duelu i gde će glasovi građana odlučiti konačnog POBEDNIKA KURIROVIH PREDSEDNIČKIH IZBORA.

Dakle, u četvrtak od 19 do 23 će se pred vama naći pobednici poluifinalnih grupa: Aleksandar Vučić, Vojislav Šešelj, Boško Obradović i Vuk Jeremić. Dvojica koja budu dobila najviše glasova idu u SUPERFINALE koje će se održati u ponedeljak, 5 decembra nakon čega ćemo proglasiti POBEDNIKA.

Kurir je pokrenuo glasanje za predsednika Srbije - svi građani koji prate našu Fejsbuk stranicu mogu od 19 do 23 sata da glasaju za jednog od svojih kandidata. Postanite pratilac naše FB stranice i izaberite novog šefa države!PRAVILA: Po dva kandidata s najviše glasova iz svake grupe formiraju dve polufinalne grupe sa po četiri nova takmičara, odakle po dva najbolja idu u finalnu grupu. Danas je slobodan dan. Glasa se samo na našoj Fejsbuk stranici www.facebook.com/kuririnfo. Napomena: Morate biti pratilac naše FB stranice. Glasate klikom na emotikon pored slike svog favorita.

Uoči finalaDANAS JE SLOBODAN DANPoštovani čitaoci i učesnici velike Kurirove akcije u kojoj glasate za novog predsednika Srbije, hvala vam što u velikoj meri učestvujete u ovoj kampanji.Nezapamćeno interesovanje iz dana u dan je sve veće, a pred finale koje je na programu u četvrtak 1. decembra obaveštavamo vas da je danas slobodan dan. Biće ovo prilika za sve da konsoliduju svoje redove, a kao što znate, sutrašnje finale neće biti kraj naše akcije. Zbog velikog interesovanja organizovaćemo i superfinale u koje će se plasirati dva najbolja kandidata iz finala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track