DINKIĆEVA ŽENA TVITER BOT: Mlađina prava internet-linija odbrane!?
Foto: Damir Dervišagić

Pčelica

DINKIĆEVA ŽENA TVITER BOT: Mlađina prava internet-linija odbrane!?

Politika -
Posle sukoba u Hotelu "Moskva", "nepoznati" tviteraš vatreno brani lidera UNS od napada Mileta Dragića

Nakon izbacivanja Mlađana Dinkića iz Hotela „Moskva“, ulogu njegovog advokata u javnosti preuzela je supruga Tanja. Da bi odbranila čast svog supruga koga je biznismen Mile Dragić izbacio iz svog hotela „Moskva“, Tatjana Dinkić se pojačano aktivirala na svom profilu na Tviteru, gde krije svoj identitet.

Ona je njegov najvatreniji tviter bot i po ovoj društvenoj mreži lovi sve koji ga pominju i u dobru i u zlu, a naročito njegove bivše političke neprijatelje. Među uticajnim tviterašima se odavno šuška da se Tatjana Dinkić krije iza profila „Pcelica66““, a za sebe kaže da je „radilica, brbljivica, zvocalica i nekima dobra drugarica“.

- Kako vas nije sramota da me zovete. Ja nisam javna ličnost i neistina je da imam profil na Tviteru! Nemojte me uznemiravati. M‘rš - bila je izrazito neprijatna Tatjana Dinkić na pozin novinara.Međutim, upućeni u URS-u tvrde, kako piše Blic, da je to „1.000 odsto njen profil“, ali da je to otkrila samo Suzani Grubješić. Pozvali smo i Grubješićevu, ali je ona rekla da „ne zna ništa o tome“. Kada se pogleda nalog „Pcelica66“, više je nego jasno da se radi o tviter botu.

Mile Dragić
Mile Dragić

- Sve vam je Dinkić kriv, i što je raskrinkao Dragića i sprečio nabavku pancira, i što je Bubalo privatizovao „Moskvu“ - jedan je od tvitova koje je Tatjana postavila na temu incidenta u Hotelu „Moskva“.Mlađan Dinkić ni juče nije odgovarao na pozive, ali je i on na Tviteru aktivan. Posle pisanja da treba biti „jak kao stena“ juče je tvitovao da je dobio spor protiv Dragića za klevetu u iznosu od 200.000 dinara.

Drugi akter incidenta Mile Dragić ne odustaje od namere da nakon 10 godina ponovo aktuelizuje aferu „pancir“ i ističe da nije platio odštetu jer ta presuda i dalje nije pravosnažna.

- Slobodno neka me tuži opet. Ne osećam satisfakciju zbog događaja u Hotelu “Moskva”, jer znam da je Dinkić toliko oguglao na ovakve situacije, da ga nijednim slovom nisam dotakao. Jedina bi mi satisfakcija bila da odgovara pred zakonom za ono što je uradio pre svega građanima Srbije, pa onda i meni i svim ljudima koje sam morao da otpustim. On mi je namestio aferu „pancir”- priča Mile Dragić, vlasnik Hotela „Moskva“.Kako on tvrdi, bio je lažno optužen i zbog toga je izgubio brojne ugovore.

- Jedan je i onaj s Alžirom, potom i s Irakom vredan 150 miliona dolara i tu ne samo da je firma bila na velikom gubitku, već i država. Verujem da se Dinkić oseća da je jak kao stena, jer on i ljudi sa kojima je upropašćavao Srbiju sada nesmetano troše pare i ne odgovaraju za svoja zlodela koja su učinili. Setimo se samo 4,5 milijardi dolara koje su pronađene na Kipru, a nestale posle njegove posete tom ostrvu - kaže Mile Dragić.

Njih dvojica su se prvi put srela nakon više od decenije, što je Dragić iskoristio da Dinkića upozori da aferu „pancir“ nije zaboravio. Dinkić je nakon incidenta platio račun i napustio Hotel „Moskva“.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track