DRAGAN MARKOVIĆ PALMA: Srbija je po ko zna koji put put pokazala da joj je mesto u EU
Foto: FoNet

Pokazalo se ko je ko

DRAGAN MARKOVIĆ PALMA: Srbija je po ko zna koji put put pokazala da joj je mesto u EU

Politika -
Drago mi je da je Evropska unija konačno shvatila ko je ko na ovim prostorima, ko vodi miroljubivu i odgovornu politiku, a ko je i dalje opterećen nacionalizmom, kaže predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma

“Srbija je po ko zna koji put put pokazala da joj je mesto u Evropskoj uniji. Današnja odblokiranje granica između Hrvatske i Srbije je plod pragmatične i racionalne politike Vlade Republike Srbije na čelu sa premijerom Aleksandrom Vučićem “ istakao je predsednik Jedinstvene Srbije, Dragan Marković Palma.

“Drago mi je da je Evropska unija konačno shvatila ko je ko na ovim prostorima, ko vodi miroljubivu i odgovornu politiku, a ko je i dalje opterećen nacionalizmom. Ja očekujem i da Hrvatska bude kažnjena zbog kršenja međunarodnih sporazuma, posebno Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju, jer je nanela ogromnu štetu privredi Srbije, svojoj privredi i privredi Evropske unije“, rekao je Marković.

“Nas ne interesuje ko će pobediti na izborima u Hrvatskoj, HDZ ili partija Zorana Milanovića, ali Srbija neće dozvoliti da joj neko nanosi štetu“, rekao je predsednik Jedinstvene Srbije.

" Siguran sam kada bi se premijer Srbije, Aleksandar Vučić kandidovao na izborima u Hrvatskoj. da bi pobedio Milanovića " , porucio je Marković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track