Dveri Obradović: Policiji nisam dao nikakvu izjavu
Foto: Dado Đilas

Posle incidenta s RIK u Skupštini Srbije

Dveri Obradović: Policiji nisam dao nikakvu izjavu

Politika -

BEOGRAD - Lider pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je danas da policija od njega nije uzela nikakvu izjavu o incidentu koji se dogodio u Skupštini Srbije između članova tog pokreta i članova Republičke izborne komisije (RIK).

Povodom najave ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanović da će to ministarstvo istražiti svaki detalj tog incidenta, Obradović je na konferenciji za novinare kazao da on stoji na raspolaganju da se i od njega uzme izjava, ali da nije tačno da je policija već uzela izjavu.

"Ako Stefanović želi da spreči izborno nasilje, ja ga podržavam i neka uđe u RIK i vidi ko krade i prekraja izbornu volju građana", rekao je Obradović.

On je dodao i da su akteri nasilja u RIK-u i da će kad-tad morati da odgovaraju zbog izborne krađe. Ministar Stefanović izjavio je ranije danas da će MUP s Tužilaštvom istražiti svaki detalj incidenta koji se dogodio nakon sednice RIK-a i da će podneti odgovarajuće prijave imajući u vidu da je "krupniji čovek nasrnuo na ženu koja je članica RIK-a i koja je zbog povreda otišla u Urgentni centar".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track