ETNO ZORAN BABIĆ: Probija sekretaricu! Ima i glas i stas!
Foto: Zorana Jevtić I Printskrin Fb

Šef poslaničke grupe SNS kao menadžer

ETNO ZORAN BABIĆ: Probija sekretaricu! Ima i glas i stas!

Politika -
Babić i Mara su u odličnim odnosima, pa se zahvaljujući svom šefu u Skupštini i naprednjačkim vezama, pojavljuje na javnom servisu i snima pesme za RTS. Inače, Maru baš gotive naprednjaci. Zovu je da im peva na svadbama

Zoran Babić je nedavno postavio za sekretaricu poslaničke grupe naprednjaka u Skupštini Srbije Mariju Maru Jovićić, takmičarku "Pinkovih zvezda", a sada joj je pomogao da se pojavljuje i snima spotove za RTS, tvrde dobro obavešteni izvori bliski Babiću.

"Babić i Mara su u odličnim odnosima. Ona veoma ceni Babića, a i kako ne bi kada joj je dosta pomogao. Zahvaljujući svom šefu u Skupštini i naprednjačkim vezama, pojavljuje se i snima pesme za RTS. Inače, Maru baš gotive naprednjaci. Zovu je da im peva na svadbama", priča izvor.

Zoran Babić ima samo reči hvale za Mariju, ali tvrdi da joj on ne pomaže.

"Marija je divna koleginica koja ima svoj dar, a to je, pored intelekta, i dobar glas. Jedina pomoć je ona sama sebi, tako da sve to što se navodi da joj pomažem nema veze sa istinom. Ne poznajem nikog iz tog sveta i tog posla, tako da, i da sam hteo, nisam mogao da pomognem. Sve što je uradila i uspela u tom poslu postigla je samo zahvaljujući svom glasu", kaže Babić.

Marija kaže da navodi nisu tačni, a nedavno je objasnila odkud ona u Skupštini.

"Ja sam obrazovana osoba koja se ošteno školovala u svom životu. Imam poznanike u politici jer se bavim ovim poslom, ne znam šta tu može biti loše. Pevala sam na raznoraznim mestima i imala sam priliku da upoznam dosta ljudi. Radim u Skupštini, ali se bavim pevanjem. Radim kao sekretarica u okviru stranke, na usluzi sam svim poslanicima. Šaljem im važva obaveštenja. U stranku sam ušla pre početka takmičenja, od novembra sam ovde, a od decembra u "Pinkovim zvezdama"", ispričala je tada Mara za Alo.

Mara brani šefa

Marija Jovičić je aktivna na Tviteru, a svaku priliku koristi da stane u odbranu svog šefa. Tako je bila veoma aktivna kada je Babićev sat završio na licitaciji, pa se trudila da što više oplete po demokratama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track