(FOTO) ŠUTANOVAC PRE I POSLE: Ovako je predsednik DS izgledao pre 20 godina!
Foto: Marina Lopičić

Prisetio se političkih početaka

(FOTO) ŠUTANOVAC PRE I POSLE: Ovako je predsednik DS izgledao pre 20 godina!

Politika -

Predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac prisetio se svojih početaka u političkim vodama, pa je na društvenim mrežama sa mnogobrojnim pratiocima podelio sliku nastalu pre tačno 20 godina, kada je pristupao taboru demokrata.

Šutanovac je istakao da je na njegovo političko opredeljenje najviše uticao pokojni premijer Zoran Đinđić, kao i da je danas, dve decenije kasnije, i dalje ponosni član DS.

"16.01.1997. pre tačno 20 godina potpisao sam pristupnicu najboljoj stranci u Srbiji - Demokratskoj stranci. Vođen verom u Zoranovu viziju, energiju i misiju i danas sam ponosni član DS. Nekima je DS bila samo usputna stanica ka ostvarenju ličnih ciljeva i potreba, za mene DS je skup vrednosti kojima čitavo društvo stremi. I u dobru i u zlu, zauvek jedan dres - DS", napisao je predsednik demokrata, ali tu nije bio kraj.

ŠUTANOVAC SE OGLASIO NAKON POBEDE: Ovo je početak nove epohe Demokratske stranke

Mnoge je nasmejala poslednja rečenica njegove objave, u kojoj je objasnio kako se "obračunava" sa političkim neistomišljenicima.

"Fotografija je nastala tih dana u gradskom izbornom stabu koalicije Zajedno i na njoj se nalazi jos jedan demokrata iz tog vremena koji je sad perjanica gradske vlasti SNS-a, njega sam kropovao", dodao je Šutanovac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track