Gašić: I Vučić i NIkolić su ključni faktori u državi
Foto: Beta Milan Obradovic

Ministar odbrane o odnosima dvojice najviših funkcionera

Gašić: I Vučić i NIkolić su ključni faktori u državi

Politika -
Predsednik i premijer stalno se dogovaraju kada je reč o svim ključnim pitanjima, rekao je ministar Gašić

BEOGRAD - Ministar odbrane i potpredsednik SNS Bratislav Gašić kaže da su predsednik Tomislav Nikolić i premijer Aleksandar Vučić ključni faktori u državi i da su u odličnim odnosima.

"Predsednik i premijer stalno se dogovaraju kada je reč o svim ključnim pitanjima. Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić ključni su faktori u kreiranju državne politike. Takva veza postoji sada, a postojaće i u budućnosti", rekao je Gašić.

Upitan ko bi u predstojećoj rekonstrukciji trebalo da bude "izbačen" iz tima, Gašić je rekao da je premijer taj koji će odlučiti o tome.

"Aleksandar Vučić je birao svoje saradnike i on će doneti konačnu odluku. Mislim da Vlada funkcioniše kao tim i da je dobro ukomponovana", dodao je on i ponovio da poslednju reč ima premijer i da će on odlučiti da li je neko radio dobro.

Govoreći o troškovima vojne parade održane u oktobru, Gašić je rekao da će to koliko je koštala biti sadržano u završnom računu budžeta za 2014.

"Ništa ne krijemo. U vojsci se u svakom trenutku sve zna. Svaki potrošeni dinar biće jasno prikazan u završnom računu budžeta za 2014. U to će se uveriti i revizor, i građani, ali i oni koji su Paradu iskoristili za sticanje jeftinih političkih poena", poručio je ministar odbrane.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track