IMA LI ŽIVOTA POSLE VLASTI: Gde su i šta rade bivši i aktuelni političari iza scene!

Apetiti

IMA LI ŽIVOTA POSLE VLASTI: Gde su i šta rade bivši i aktuelni političari iza scene!

Politika -
Dok su jedni definitivno digli ruke od politike, drugi i dalje veruju da njihovo vreme tek dolazi

BEOGRAD - Da života ima i van vlasti, televizijskih gostovanja, mitinga i predizborne kampanje pokazuju fotografije aktuelnih, ali i bivših političara, koje su zabeležili foto-reporteri Kurira. Neki od političara gotovo da su zaboravljeni, dok pojedini izgleda i dalje veruju da njihovo vreme tek dolazi.

Lider Nove stranke Zoran Živković kao da je bio iznenađen kad je fotografisan ispred ogromnog terenca. Ovoliki automobil očito je veliki pomak, s obzirom na to da je svojevremeno u Skupštinu dolazio na zadnjem sedištu skutera kojim je upravljao njegov zamenik u stranci Vladimir Pavićević. Ili je možda vožnja na skuteru za javnost, a terenac „za po kući“.S druge strane, predsednik SDS Boris Tadić je izgleda ljubitelj nameštaja koji sam voli da sklapa, sudeći po tome da je „uhvaćen“ u „Ikei“ u Zagrebu.

Najveći manekeni političke scene... Jovanović i Tadić
Najveći manekeni političke scene... Jovanović i Tadić

Čeda ko Čeda. Gde biste u Beogradu lidera LDP mogli videti van kuće, sem u teretani ili fensi restoranu. O tome svedoči i fotografija koju smo snimili na obali Save, kod beogradskog pristaništa. Foto-reporteru nije promaklo Čedino kopanje po zubima.Politički penzioneri, međutim, kao da se trude da budu što neprimetniji. Bivši premijer Srbije i nekadašnji lider DSS Vojislav Koštunica uslikan je kako opušteno i lagano vozi u centru Beograda. Istina, malo se i „ponovio“. Posle čuvenog „juga“, koga je poklonio komšiji iz Belanovice, sad vozi „škodu“.Nasuprot njemu, skoro pa zaboravljeni bivši potpredsednik Vlade Srbije Momčilo Perišić koristi javni prevoz. Shvatio je, izgleda, da je trolejbus idealno mesto za čitanje.

Iz limuzine u trolejbus... Momčilo Perišić
Iz limuzine u trolejbus... Momčilo Perišić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track