ISTRAGA PROTIV SAVETNICE DUŠICE JEVĐENOVIĆ: Starleta mogla da oslepi policajca!

Novi detalji

ISTRAGA PROTIV SAVETNICE DUŠICE JEVĐENOVIĆ: Starleta mogla da oslepi policajca!

Politika -
Policajci su u trenutku kada ih je Jevđenovićeva isprskala suzavcem privodili njenog brata Ivana zbog sumnje da obija automobil na parkingu

BEOGRAD - Dušica Jevđenović (24) mogla je da oslepi policajce prilikom napada u junu, kada ih je isprskala suzavcem dok su je privodili, pišu mediji.

Jedan od policajaca zbog zadobijenih povreda otišao je na bolovanje, a ove navode potvrdio je na saslušanju. Policajci su u trenutku kada ih je Jevđenovićeva isprskala suzavcem privodili njenog brata Ivana zbog sumnje da obija automobil na parkingu na Bežanijskoj kosi.

"Došli smo po pozivu u ulicu Peđe Milosavljevića na Bežanijskoj kosi, jer je neko prijavio da se oko parkiranog "mercedesa", koji je u vlasništvu Jevđenovićeve, mota sumnjiva osoba. Kada smo otišli na lice mesta, zatekli smo muškarca koji je prilikom legitimisanja u mog kolegu uperio gasni pištolj. Izbacio sam mu pištolj, savladao ga i vezao lisicama. Potom su iz stana istrčale njihova majka i Dušica Jevđenović, koja nam je vikala da ćemo da dobijemo otkaz, da smo "pi..e pandurske" i vređala nas raznim drugim imenima. Onda nas je Jevđenovićeva poprskala suzavcem. Mene u desno oko, pa onda kolegu, koji se onesvestio", ispričao je policajac tužiocu, koji se pridružio krivičnom gonjenju.

Kako prenose mediji, on je naveo da su morali da zovu pomoć kako bi obuzdali starletu i njenog brata.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track