IZBORI U GRČKOJ: Vulin čestitao Ciprasu pobedu
Foto: Fonet

zahvalio na čestitkama

IZBORI U GRČKOJ: Vulin čestitao Ciprasu pobedu

Politika -
Vulin u telefonskom razgovoru odmah nakon objavljivanja rezultata izbora čestitao Ciprasu i izrazio nadu da će se saradnja Pokreta socijalista i Sirize nastaviti i ojačati, kao i da će pobeda osvedočenog prijatelja Srbije Aleksisa Ciprasa doprineti još srdačnijim odnosima Grčke i Srbije

BEOGRAD - Predsednik Pokreta socijalista i ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin čestitao je danas predsedniku Sirize Aleksisu Ciprasu ubedljivu pobedu na vanrednim parlamentarnim izborima u Grčkoj.

U saopštenju Pokreta socijalista navodi se da je Vulin u telefonskom razgovoru "odmah nakon objavljivanja rezultata izbora" čestitao Ciprasu i izrazio nadu da će se saradnja Pokreta socijalista i Sirize nastaviti i ojačati.

Vulin je rekao i da se nada da će "pobeda osvedočenog prijatelja Srbije" Aleksisa Ciprasa doprineti još srdačnijim odnosima Grčke i Srbije.

Cipras je, kako se navodi saopštenju, zahvalio na čestitkama i višegodišnjoj solidarnosti i saradnji sa Pokretom socijalista i predsednikom Vulinom i izrazio zelju za što skorijim susretom i početkom uspešne saradnje sa Vladom Srbije i njenim predsednikom Aleksandrom Vučićem.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track