Knežević (SNS): Ne očekujem smenu ministara
Foto: Marina Lopičić

Uoči sednice Glavnog odbora

Knežević (SNS): Ne očekujem smenu ministara

Politika -
Odgovarajući da li to znači da rekonstrukcije neće biti, Knežević podseća da je Vučić na poslednjem Predsedništvu stranke 16. marta naveo da su moguća četiri scenarija

BEOGRAD - Potpredsednik SNS Goran Knežević rekao je da ne očekuje da će na sednici Glavnog odbora stranke u petak predsednik naprednjaka Aleksandar Vučić predložiti smenu određenih ministara.

Odgovarajući da li to znači da rekonstrukcije neće biti, Knežević podseća da je Vučić na poslednjem Predsedništvu stranke 16. marta naveo da su moguća četiri scenarija.

Potpredsednica SNS Zorana Mihajlović rekla je juče da se ne razmišlja o rekonstrukciji vlade. Ona je rekla da se u vladi ozbiljno radi i da se o rekonstrukciji nije pričalo. "Šta pričaju drugi, to je njihova stvar", rekla je Mihajlović dodajući da su izjave lidera DS i SDS, Bojana Pajtića i Borisa Tadića o rekonstrukciji, odraz njihove želje da budu deo vlade. Srpska napredna stranka analiziraće u petak 17. aprila na sednici Glavnog odbora stranke prvih godinu dana rada Vlade Srbije.

(Tanjug/Danas)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja