KRIZA: Čeda se oblači na rasprodaji s Huga Bosa spao na H&M!

Pao s konja na magarca

KRIZA: Čeda se oblači na rasprodaji s Huga Bosa spao na H&M!

Politika -
Lider LDP, koji je ranije pustošio ekskluzivne butike i umeo da potroši i 2.000 evra u šopingu po Rimu, prešao na švedski brend za široke narodne mase

BEOGRAD - Čedomir Jovanović, lider LDP, poznat po luksuznom načinu života - letovanjima i zimovanjima na ekskluzivnim destinacijama, šopingu u Rimu i Milanu, besnim kolima i skupim krpicama s potpisom, spao je na H&M!Jovanović, koji je donedavno pustošio ekskluzivne butike mahom brenda „Hugo Bos“, sad je spao na švedski brend za široke narodne mase, koji oblači običan svet. Studentski šopingPaparaco Kurira uslikao je prvog čoveka LDP u Budimpešti dok je vukao tri torbe pune garderobe, uključujući jaknu, i razgledao čime bi još mogao da se časti. Za oko su mu zapale dukserice, kao i donji delovi trenerki čija je cena 3.990 mađarskih forinti, što je oko 1.500 dinara! Tako umesto „Bosovih“ farmerica, čija je cena oko 150 evra, Jovanović sada razgleda trenerku od tek 15 evra.

Podsetimo, paparaco Kurira uslikao je Jovanovića kako kupuje u „Bosovoj“ radnji u centru Beograda u decembru 2009, kad je kupio tri jakne - braon kožnu, mont i crnu vetrovku, kao i kaiš.Hiljade evra na satTo zadovoljstvo koštalo ga je oko 185.000 dinara, a pomenutu sumu potrošio je za manje od pola sata. U istoj radnji smo ga uslikali i u oktobru 2010. godine, kada se takođe ponovio. Na jednom stranačkom skupu Jovanović je prošetao somotarke D&G od oko 320 evra. Međutim, suma koju daje na krpice je ništa naspram para koje odvaja za letovanja i zimovanja, kao i hobije - planinarenje i ronjenje.

Navikao na luksuzLETOVAO U VILI OD ŠEST MILIONA EVRAI ovo letovanje Jovanović je proveo s porodicom, dadiljom i obezbeđenjem na luksuznom grčkom ostrvu Mikonos, a odseli su u atraktivnoj vili čija je vrednost, prema proceni lokalnog agenta za nekretnine, minimum šest miliona evra. Meštani tvrde da je političar kupio pomenutu nekretninu, o čemu je Kurir već pisao.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track