Mandić: Nije tačno da primoravamo Ješića da promeni iskaz
Foto: Dado Djilas

Zamenik načelnika PU Sremska Mitrovica

Mandić: Nije tačno da primoravamo Ješića da promeni iskaz

Politika -
Već dva sata me policajci primoravaju da promenim iskaz. Doveli su psihologe da razgovaraju kako bi me upozorili na moguce reperkusije napisao je Ješić na svom Tviter nalogu

INĐIJA - Zamenik načelnika PU Sremska Mitrovica Đura Mandić izjavio je da je apsolutno netačno da policija primorava novinara Vladimira Ješića da promeni iskaz u vezi sa prijavom napada na njega u Inđiji. Mandić je, naveo da je Ješić to objavio na društvenim mrežama i precizirao:

"Policija je pozvala gospodina Ješića na osnovu zahteva za prikupljanje obaveštenja Osnovnog javnog tužilaštva...i ponudila mu da se poligrafski testira, međutim on je to u prvi mah odbio. Na poligrafsko testiranje je pozvan i Vladimir Gak, koji se odazvao pozivu rekao je Mandić.

Mandić ističe da policija postupa isključivo po zahtevu Osnovnog javnog tužilaštva i čini sve da otkrije činjenice i okolnosti vezane za prijavljeni događaj.

"Već dva sata me policajci primoravaju da promenim iskaz. Doveli su psihologe da razgovaraju kako bi me upozorili na moguce reperkusije" napisao je Ješić na svom Tviter nalogu.

Novinar Vladimir Ješić prijavio je da ga je juče fizički napao nepoznati muškarac i da mu je pretio smrću i da smatra da je napadnut samo zato što je rođeni brat nekadašnjeg gradonačelnika Inđije Gorana Ješića i da iza napada stoji funkcioner SNS Vladimir Gak.

SNS je saopštila da je napad na Ješića laž podmetnuta građanima kako bi se stvorila panika u Inđiji, dodajući da je Ješić napao funkcionera naprednjaka, o čemu, kako dodaje SNS, niko ne govori.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track