MARTINOVIĆ: Biće potrebno mnogo znjanja i rada da bi pobedili Jankovića, Jeremića i Obradovića
Foto: Zorana Jevtić

Spremaju se za izbore

MARTINOVIĆ: Biće potrebno mnogo znjanja i rada da bi pobedili Jankovića, Jeremića i Obradovića

Politika -

BEOGRAD - Šef poslaničke grupe SNS u parlamentu Aleksandar Martinović smatra da su protesti dela pripadnika Vojske Srbije zapraavo protesti protiv premijera Aleksandra Vučića.

Martinović je zapitao kako da vojska nije protestovala kada su pretapani tenkovi I kada je ukinuto obavezno služenje vojnog roka."Vojska Srbije je sistematski uništavana od 2000. godine. Kako niko nije protestovao kada su nam pretapali tenkove, ukinuli obavezno služenje vojnog roka. Sada odjednom kada je ministar (Zoran) Djorđević, on je za nekoliko meseci kriv za protest srpske vojske", naveo je Martinović na N1.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

Govoreći o predsedničkim izborima, Martinović kaže da ih se SNS ne plaši, te a će im s obzirom na najavljene kandidature biti potrebno dosta znanja I rada na terenu da bi pobedili."To su ozbiljni politički protivnici. Nikoga ne podcenjujem. Saša Janković, Vuk Jeremić, Boško Obradović. Mislim da će nama u SNS trebati dosta znanja i rada na terenu da bismo pobedili takve kandidate", rekao je Maritnović.

Martinović: Zakazaću sednicu odbora kada zahtev o mom razrešenju potpišu Pajtić i Šešelj

Predsednik Administrativnog odbora Skupštine Srbije Aleksandar Martinović izjavio je večeras da će sednicu odbora na kojoj će se razmatrati njegovo razrešenje sa te funkcije, zakazati tek kada taj zahtev potpišu poslanik Demokratske stranke Bojan Pajtić i lider radikala Vojislav Šešelj. Martinović je za televiziju N1 rekao da zahtev za održavanje te sednice nije bio validan jer su na njemu umesto članova odbora Pajtića i Šešelja bili potpisani njihovi zamenici.

Foto: FoNet Nenad Đorđević
Foto: FoNet Nenad Đorđević

Govoreći o sednici odbora na kojoj opozicija nije dobila reč da govori i zbog čega traži njegovo smenjivanje, on je kazao da su na tu sednicu neki došli da vredju i dobacuju i istakao da niko nije ukinuo pravo poslanika da govore.Sednicu Administrativnog odbora 24. novembra koja je trajala nešto više od deset minuta obeležile su svadje i uvrede.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track