Mihajlović: Jeremić priprema javnost za poraz na izborima
Foto: Fonet

Ocena funkcionerke SNS

Mihajlović: Jeremić priprema javnost za poraz na izborima

Politika -

BEOGRAD - Član Predsedništva SNS Zorana Mihajlović ocenila je danas da je budući kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić počeo da priprema sebe, svoje glasače i javnost na poraz na predstojećim predsedničkim izborima.

Mihajlović je u saopštenju navela da se, posle odluke da Aleksandar Vučić bude zajednički kandidat vladajuće koalicije, Jeremić uplašio volje građana Srbije.

- Čim kandidat Jeremić već sada, kada izbori još nisu ni raspisani, predviđa da će glasanje biti neregularno, kao i 'izbornu krađu', on zapravo unapred traži alibi za neuspeh koji ga čeka na predsedničkim izborima - navela je Mihajlović u saopštenju.

Ona je dodala da izbori u Srbiji nisu bili nereleguralni "ni u vreme Jeremića i njegovog DS", kao i da nisu bili neregularni "ni posle odlaska DS sa vlasti".

"SNS se nikada nije plašio volje građana i to smo već nekoliko puta dokazali. Međutim, izgleda da se kandidat Jeremić, posle odluke da Aleksandar Vučić bude zajednički kandidat vladajuće koalicije, uplašio volje građana Srbije. Dovođenjem u pitanje regularnost glasanja bez ijedne činjenice, kandidat Jeremić ne samo što pokazuje veliku političku neozbiljnost, već i ugrožava izborni proces", zaključila je Mihajlović.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Da se ne lažemo - O izborima, avionima, kamionima...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track