MIHAJLOVIĆ: Nemam infomaciju da je platforma o Kosovu stigla do Vučića
Foto: Kabinet Potpredsednice Vlade Srbije

Ne zna njen sadržaj

MIHAJLOVIĆ: Nemam infomaciju da je platforma o Kosovu stigla do Vučića

Politika -
Onog trenutka kad ta platforma dođe u kabinet premijera, mi ćemo svakako kao jedan tim sesti i o tome razgovarati, rekla je Mihajlović

BEOGRAD - Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da nema informacije o tome da je platforma predsednika Srbije o Kosovu stigla u kabinet premijera, da ne zna šta je njen sadržaj, ali da će vlada kao tim razgovarati o tom dokumentu.

"Onog trenutka kad ta platforma dođe u kabinet premijera, mi ćemo svakako kao jedan tim sesti i o tome razgovarati"", rekla je Mihajlović novinarima u Železnicama Srbije.

Upitana za navode pojedinih medija da je ta platforma već stigla u kabinet premijera (Aleksandra) Vučića, Mihajlović je rekla da "mnogi mediji prenesu mnogo toga"".

- U nekim medijima kada pogledate svašta se dešava i u opoziciji i u vladi"", rekla je Mihajlović dodadajući da "nije informisana o tome".

Predsednik Pokrajinske vlade i lider DS Bojan Pajtić rekao je da je opozicija zabrinuta zbog toga što ni vlada nije videla dokument predsednika države o tako važnom, možda najvažnijem nacionalnom pitanju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track