Mihajlovićeva: Verujem da će premijer informisati građane o Šešelju
Foto: Aleksandar Stojanović

Potpredsednica Vlade Srbije

Mihajlovićeva: Verujem da će premijer informisati građane o Šešelju

Politika -
Ona je napomenula da to pitanje nije u njenoj nadležnosti i dodala da su prilični pritisci na Srbiju povodom te odluke Tribunala

IRIG - Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da veruje da će premijer Aleksandar Vučić ovih dana informisati građane u vezi sa odlukom Haškog tribunal o povratku lidera radikala Vojislava Šešelja u Hag.Verujem da će u narednih nekoliko dana premijer izaći sa informacijom i obaveštenjem za sve građane Srbije, rekla je Mihajlović novinarima posle razgovora sa građanima iriške opštine. Ona je napomenula da to pitanje nije u njenoj nadležnosti i dodala da su prilični pritisci na Srbiju povodom te odluke Tribunala.

Potpredsednik Srpske radikalne stranke Milorad Mirčić izjavio je prethodnog dana da je Žalbeno veće Haškog tribunala donelo odluku da Šešelj treba da bude vraćen u Hag do 26. maja.Služba za saradnju sa medijima Tribunala nije mogla da potvrdi informaciju da je Žalbeno veće donelo bilo kakvu odluku u vezi sa Šešeljem i njegovom povratku u pritvorsku jedinicu tribunala.

(Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track