MILENKO JOVANOV (SNS): Srbija zaslužuje bolje od DS i Jankovića
Foto: Marina Lopičić

Glavni odbor SNS

MILENKO JOVANOV (SNS): Srbija zaslužuje bolje od DS i Jankovića

Politika -

BEOGRAD - Potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov rekao je danas, povodom predloga predsednika DS Dragana Šutanovca Glavnom odboru stranke da podrži predsedničku kandidaturu Saše Jankovića, da Srbija zaslužuje mnogo bolje od njihovog povratka na vlast.

Prema njegovim rečima, za današnji skup Demokratske stranke najviše bi pristajala ona narodna - našla rupa zakrpu.

Oni koji su uništili srpsku privredu i ekonomiju, podelili pola miliona otkaza, umalo rasturili srpsku vojsku, a samu Srbiju doveli na korak od bankrota, dok su se istovremeno bahatili i bogatili, našli su nekoga ko će, njih takve, najbolje da predstavlja, kaže Jovanov.

"Savršeno je rešenje da se na čelu ove lopovske družine nađe baš Saša Janković, koji godinama uzima od građana 3.000 evra mesečno, a umesto posla za koji je plaćen vodi svoju predsedničku kampanju i kome je jedini zadatak na narednim izborima da onima što ga podržavaju omogući da ponovo otimaju, pljačkaju i bogate se", navodi se u saopštenju.

Nesumnjivo da oni jedni druge zaslužuju - i Sale Šuleta i Šule Saleta, ali Srbija zaslužuje mnogo bolje od njihovog povratka na vlast, zaključio je Jovanov.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track