MINISTAR LJAJIĆ O NOVOM PREMIJERU: Najvažnije da buduća vlada funkcioniše kao tim
Foto: Zorana Jevtić

Nema garancija koja je opcija najbolja

MINISTAR LJAJIĆ O NOVOM PREMIJERU: Najvažnije da buduća vlada funkcioniše kao tim

Politika -

BEOGRAD - Potpredsednik vlade Rasim Ljajić kaže da je najvažnije da buduća Vlada Srbije funkcioniše kao tim i da ispuni ono što je zacrtala - približavanje zemlje EU, ali i rešavanje ekonomskih problema.

Upitan koja je po njemu najbolja opcija od tri koje je pomenuo premijer Aleksandar Vučić da budući premijer bude iz redova SNS, lider socijalista Ivica Dačić ili nestrančka ličnost, on je rekao da ne postoje nikakve garancije koja je opcija najbolja.

On je naglasio da je najvažnije da vlada funkcioniše kao tim i da se uhvati u koštac sa svim problemima sa kojima se zemlja suočava.

"Jedino rešavanje konkretnih problema ljudi može da bude najbolja brana prema populizmu za koji vidimo da dominira društveno-političkom scenom i da tom populizmu moramo da se odupremo konkretnim akcijama i rezultatima koje ćemo postići kao vlada", rekao je je Ljajić.

On veruje da će vlada ispuniti ono što je zacrtala a to je približavanje zemlje EU, ali i rešavanje ekonomskih problema, jer je ekonomija tema svih tema.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Vučić: Tri opcije za premijera

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track