MINISTARKA MIHAJLOVIĆ: Novi premijer mora da ima strast, energiju i volju da radi
Foto: Fonet/Arhivska Fotografija

O novom predsedniku Vlade tek posle predsedničkih izbora

MINISTARKA MIHAJLOVIĆ: Novi premijer mora da ima strast, energiju i volju da radi

Politika -

BEOGRAD - Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da će se o novom premijeru Srbije razgovarati tek posle predsedničkih izbora, ali da ta ličnost mora da ima strast, energiju i volju da u svakom sektoru uradi što više može.

- Vlada mora da nastavi svoj posao, a o tome ko će biti na njenom čelu razgovaraćemo posle izbora - rekla je Mihajlović dodala da je za Srbiju najvažnije i da nastavi da radi na očuvanju stabilnosti jer je to ono po čemu se izdvaja u celom regionu.

Upitana da li premijer može biti neko od koalicionih partnera Mihajlović je navela da je važno da ta osoba uz strast, energiju i volju želi da nastavi ceo put koji je vlada započela, bez obzira što je nailazila na kritike vlasti.

Foto: Aleksandar Jovanović
Foto: Aleksandar Jovanović

- Mi smo zemlja koja ima političku stabilnosti i to je ono što moramo da sašuvamo - rekla je ona i podsetila da joj to svi investitori sa kojima razgovara navode kao veoma važno.

Mihajlović je ocenila da predsednička kampanja, koja počinje sutra, neće biti laka ni jednostavna iako veruje da će kandidat Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić pobediti.

- Kampanja neće biti laka ništa neće biti jednostavno, verujem da će kandidat naše strake, koga podržava i (predsednik Srbije) Tomislav Nikolić i koalicioni partneri i očekujem ubedljivu pobedu - rekla je Mihajlović.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Da se ne lažemo - O izborima, avionima, kamionima...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track