MIROVIĆ: Izbori u SNS počinju 15. marta
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Stranačko glasanje

MIROVIĆ: Izbori u SNS počinju 15. marta

Politika -
Po završetku stranačkih izbora, biće formirano novo telo, Generalni sekretarijat, koji će obezbeđivati dosledno sprovođenje stranačke politike na svim nivoima, imaće šest-sedam članova i generalnog sekretara

BEOGRAD - Izbori unutar Srpske napredne stranke počeće 15. marta, a biće završeni do sredine maja, najavio je potpredsednik SNS Igor Mirović.

"Pripreme za stranačke izbore u većini opštinskih odbora već su počele, a po završetku unutrašnje reorganizacije biće kompletiran Glavni odbor, izabrani stranački organi na lokalu, okružni i pokrajinski odbori, ali i generalni sekretarijat", rekao je Mirović.

Po završetku stranačkih izbora, biće formirano novo telo, Generalni sekretarijat, koji će obezbeđivati dosledno sprovođenje stranačke politike na svim nivoima, imaće šest-sedam članova i generalnog sekretara, a Mirović napominje da još nisu utvrđeni detalji kako će se birati ljudi za to telo.Generalni seklretarijat se neće mešati u ingerencije Izvršnog odbora, koji će nastaviti da se bavi organizacionim pitanjima, naveo je list.

Po završetku stranačkih izbora na lokalu, biće i kompletiran Glavni odbor, koji broji više od 400 članova i biće popunjen sa više od 150 novih clanova, koji će od marta do srddine maja biti na proveri, prenosi list.(Tanjug/Danas)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track