Mirović: Koalicija sa SRS neprihvatljiva i na lokalu
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Stav vrha stranke

Mirović: Koalicija sa SRS neprihvatljiva i na lokalu

Politika -
Koalicija sa SRS za nas je neprihvatljiva, pogotovo što su poslednjih dana, od povratka Vojislava Šešelja u Srbiju, zaoštrili svoju retoriku, ukazao je potpredsednik SNS

NOVI SAD - Potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS), Igor Mirović izjavio je da vrh te stranke ne gleda blagonaklono na koalicije sa Srpskom radikalnom strankom na lokalnom nivou.

Mirović je rekao da lokalni odbori imaju autonomnost u radu, ali da je, bez obzira na to, koalicija sa SRS neprihvatljiva za SNS. "Koalicija sa SRS za nas je neprihvatljiva, pogotovo što su poslednjih dana, od povratka Vojislava Šešelja u Srbiju, zaoštrili svoju retoriku. To je stav vrha stranke", ukazao je Mirović.

Dodao je da za sada nije bilo direktne preporuke lokalnim odborima da raskinu koalicione odnose sa SRS gde ih ima. Potpredsednik SRS Milorad Mirčić rekao je ranije da su radikali otvoreni za saradnju na lokalnom nivou "sa svima onima koji nisu krali mandate SRS-u". "S njima možemo sarađivati i na lokalnom i na pokrajinskom nivou", dodao je Mirčić.

(Beta/Dnevnik)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track