BEKUTA SE PRECENILA: Mrkonjićeva devojka kadrira po SPS!
Foto: Marina Lopicic

Bekuta počela da se meša u Dačićev posao

BEKUTA SE PRECENILA: Mrkonjićeva devojka kadrira po SPS!

Politika -
Folk pevačica poručila šefu socijalista da vodi računa jer se stariji socijalisti nikada ne predaju, ovaj joj rekao da peva, a da je za SPS on zadužen

BEOGRAD - Ana Bekuta, poznata folk pevačica i devojka socijaliste Milutina Mrkonjića, počela je da kadrira po Socijalističkoj partiji Srbije! Ona je, naime, preko Tvitera poručila lideru SPS Ivici Dačiću da „vodi računa“ prilikom izbora novog rukovodstva i upozorila ga da ni stara garda nije za bacanje! Ovu poruku Bekuta je poslala pre dva dana sa svadbe poslanice SPS Ivane Dinić, na kojoj se okupio gotovo ceo vrh stranke.Batalila mikrofon?Poznato je da socijalisti već šest meseci iščekuju da Dačić kaže koga želi u rukovodstvu, a da istovremeno najavljuje da hoće da podmladi stranku, što znači da za staru gardu najverovatnije neće biti mesta. Zato je Beketa preuzela stvar u svoje ruke i poručila lideru SPS:- Ivice, vodi računa! Ni stariji socijalisti se ne predaju! Oni koji nisu ovde ne ulaze u konkurenciju za funkcije... - napisala je folk pevačica ispod slike na kojoj su nasmejani pozirali socijalisti koji slove upravo za staru gardu - Novica Tončev, Slavica Ðukić Dejanović i Mrkonjić.

Poruke šefu SPS... Prepiska na Tviteru
Poruke šefu SPS... Prepiska na Tviteru

Bez zle namereBekuta je, pri tom, pokazala i da je upućena u unutarstranačka dešavanja, te je preko pomenute društvene mreže šefa srpske diplomatije upitala i ko će biti sledeći predsednik Izvršnog odbora.- Mlado rukovodstvo u zanosu... Dačiću, ko je predsednik IO od ovo dvoje? - provocirala je ona, uz sliku poslanika Dijane Vukomanović i Ðorđa Čabarkape, koji se u medijima pominju kao najsrčaniji pretendenti na ovu poziciju.Izvor Kurira iz SPS tvrdi da su se ove tvit-prozivke najviše odnosile na Vukomanovićevu i Čabarkapu.- Njih dvoje najviše izgaraju za funkcijom i pošto-poto hoće da dođu do visokog položaja, a nemaju nikakvu težinu - kaže izvor SPS.Bekuta nije želela da komentariše svoje poruke, kao ni Mrkonjić, dok je Dačić na sve ovo poručio:- Ana neka peva, a za SPS sam, ipak, ja zadužen.Dačić još navodi da je sve shvatio kao šalu.- Njihove tvitove sam shvatio kao šalu, ona je moja drugarica, nije zlonamerna - rekao je lider SPS za Kurir.

Ne da seNISAM ZA MUZEJ ISTORIJEDačić je sinoć u intervjuu za B92 između ostalog rekao i da još nije za muzej:- Ne menjamo mi političke partnere, menja ih narod. Ja sam glasao za Tadića u drugom krugu, ali on je izgubio. Ja nisam za muzej istorije.

VESELO Poslanica sps u dosad neviđenom izdanju SLAVICA PALA U SEVDAH!Slavica Đukić Dejanović, poslanica SPS i direktorka Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“, uživala je na svadbi mlađe koleginice iz skupštinske klupe i pala u sevdah, što pokazuju slike. Dejanovićeva se bez ustezanja veselila, zajedno sa svojim suprugom, ali i ostalim kolegama iz stranke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track