MUP ODBACUJE TVRDNJE JEŠIĆA: Niko nije vršio pritisak da promeni iskaz
Foto: Dado Djilas

Incident u Inđiji

MUP ODBACUJE TVRDNJE JEŠIĆA: Niko nije vršio pritisak da promeni iskaz

Politika -
Vladimir Ješić pozvan je da da iskaz na osnovu zahteva Višeg tužilaštva i ponuđeno mu je da se poligrafski testira što je on u prvi mah odbio. Nakon toga, izjavio je da želi konsultaciju sa svojim advokatom, posle čega je napustio Policijsku stanicu u Inđiji

BEOGRAD - Ministarstvo unutrašnjih poslova odbacuje sve tvrdnje Vladimira Ješića da je policija na bilo koji način vršila pritisak na njega i ocenjuje kao potpuno lažne navode da ga je bilo ko prisiljavao da menja svoj iskaz.

Vladimir Ješić pozvan je da da iskaz na osnovu zahteva Višeg tužilaštva i ponuđeno mu je da se poligrafski testira što je on u prvi mah odbio. Nakon toga, izjavio je da želi konsultaciju sa svojim advokatom, posle čega je napustio Policijsku stanicu u Inđiji, navodi se u saopštenju.

Istovremeno, u Policijsku stanicu je, po istom osnovu pozvan Vladimir Gak, koji je pristao da da izjavu i da se poligrafski testira.

Ministarstvo unutrašnjih poslova istražiće sve detalje u vezi sa prethodnim događajem u Inđiji, kao i napad na zamenika predsednika opštine Beočin Milana Čačića, kome su, u noći između 14. i 15. aprila, nanete telesne povrede u predelu glave, zaključeno je u saopštenju MUP-a.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja