NA NOVOJ LOKACIJI: DS se iz Krunske seli na Terazije i u Nušićevu
Foto: Zorana Jevtic

Selidba

NA NOVOJ LOKACIJI: DS se iz Krunske seli na Terazije i u Nušićevu

Politika -
BEOGRAD - Portparol Demokratske stranke (DS) Aleksandra Jerkov najavila je danas da će u nedelju, 29. novembra biti održana sednica Glavnog odbora stranke, na kojoj će se pored ostalog razmatrati predizborni program stranke, ali ne i pojedinačni predlozi političkog programa DS-a.

Aleksandra Jerkov je rekla da je u izradi tog programa učestvovalo skoro 200 ljudi, kao i da su u njega implementirani i delovi predloga koje su davali članovi stranke, poput predloga Borislava Stefanovića, ali da se o tim predlozima neće raspravljati pojedinačno, jer to nije u skladu ni sa statutom stranke ni procedurom.

Govoreći o iseljenju centrale DS-a iz Krunske ulice, Aleksandra Jerkov je navela da će se stranka iseliti u zakonskom roku i da će nakon toga biti smeštena u druge prostorije koje ima u Beogradu - na Terazijama i u Nušićevoj ulici.

Ona je navela i da se preseljenje poklapa se istekom ugovora o zakupu poslovnog prostora i sa vraćanjem vile vlasnicima. Nakon 20 godina, DS će se iseliti iz vile u Krunskoj ulici, jer će je do kraja decembra preuzeti vlasnici Robert i Dragan Božić, sinovi Dobrivoja Božića, čuvenog pronalazača železničkih kočnica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track