Narodna sloga podržala Parovića kao predsedničkog kandidata
Foto: Zorana Jevtic

Konferencija Alternative za Srbiju

Narodna sloga podržala Parovića kao predsedničkog kandidata

Politika -
Parović je istakao da mu je veoma drago što saradnju razvija sa ljudima kao što je Zoran Jovanović jer je reč o čoveku koji poštuje i razvija patriotsku tradiciju i srpsku izvornu muziku

BEOGRAD - Zoran Jovanović sa svojim udruženjem Narodna sloga podržao je Miroslava Parovića kao predsedničkog kandidata, rečeno je danas na konferenciji za medije Alternative za Srbiju.

Jovanović je izjavio da su principi na kojima se zasniva politika njegovog udruženja i Parovića, identične i da zajedno mogu da ponude nešto novo Srbiji.

"Veoma mi je drago što mogu da podržim grupu novih entuzijasta koji, za razliku od svega viđenog i istrošenog koje su nam ostale stranke ponudile, nude novu politiku za naše društvo sa dobrim rezultatima. Principi na kojima se naše politike zasnivaju su identične – poštovanje ćiriličnog pisma, održavanje tradicije i srpstva, te smatram da ćemo uspeti. Parović i Alternativa za Srbiju nude nešto novo, nude nam novu energiju u odnosu na sve stranke koje su se istrošile. Lično mi je veliko zadovoljstvo da podržim Parovića za predsednika i da budem deo Alternative za Srbiju“ rekao je Jovanović.

Parović je istakao da mu je veoma drago što saradnju razvija sa ljudima kao što je Zoran Jovanović jer je reč o čoveku koji poštuje i razvija patriotsku tradiciju i srpsku izvornu muziku.

"Gospodin Jovanović je pravi srpski patriota koga krasi preduzetnički duh, poštovanje tradicije i ne bežanje od odgovornosti što su osobine koje bi trebalo da ima svaki građanin ove zemlje. Mi smo pravi primer pomirenja u ovom društvu punom različitosti i uveren sam da ćemo zajedno, kao tim posvećenih ljudi, doprineti drugačijem i boljem životu naših građana“ rekao je Parović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track