NE VRAĆA SE: Lidija Udovički se krije na Tajlandu

Supruga predsednika američke komapnije CWP nedostupna pravosuđu

NE VRAĆA SE: Lidija Udovički se krije na Tajlandu

Politika -
Udovički je ostala nema na tvrdnje lidera DS-a da je transkript njihovog razgovora autentičan. U njemu ona optužuje direktora Elektoromreža Srbije i kuma premijera Aleksandra Vučića, Nikolu Petrovića da je od nje tražio dva miliona evra kako bi se vetropark CWP-a priključio na mreži EMS-a

BEOGRAD - Supruga predsednika američke komapnije CWP Lidija Udovički koja je, uz lidera Demokratske stranke Bojana Pajtića, glavni akter špijunske afere o prisluškivanju, nalazi se na Tajlandu i nedostupna je pravosuđu i javnosti.

Zaposleni u njenoj firmi " Udovički & Associates" rekli su da se Udovički sa Tajlanda, na koji je otputovala turistički u maju mesecu, neće uskoro ni vratiti.

Udovički je ostala nema na tvrdnje lidera DS-a da je transkript njihovog razgovora, koji su objavili pojedini mediji, a u kom ona optužuje direktora Elektoromreža Srbije i kuma premijera Aleksandra Vučića, Nikolu Petrovića da je od nje tražio dva miliona evra kako bi se vetropark CWP-a priključio na mreži EMS-a, autentičan i odbija da o tome govori.

Lidija je sestra ministarke za državnu upravu i lokalnu samoupravu Kori Udovički, a našla se u centru pažnje nakon otkrića Kurira da je premijer govoreći o "rođacima ministra koji reketiraju Vladu" zapravo govorio o njoj i njenom suprugu.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja