Nemački parlamentarac: Vuline, ti si idiot! Josipe, a ti primitivac!
Foto: Fonet Nenad Đorđević

Svađa nemačkog parlamentarca i ministra rada

Nemački parlamentarac: Vuline, ti si idiot! Josipe, a ti primitivac!

Politika -
Josip Juratović, zastupnik SDP u Bundestagu, kaže da u srpskoj vladi ima idiota poput lidera Pokreta socijalista, ovaj mu poručio da je primitivan

BEOGRAD - Josip Juratović, zastupnik Socijaldemokratske partije Nemačke (SPD) u nemačkom parlamentu Bundestagu, rekao je za Aleksandra Vulina, ministra za rad, da je idiot! Lider Pokreta socijalista je na to uzvratio da je Juratović primitivan.

Odgovorio hrvatskom lobisti...  Aleksandar Vulin

RadunANALIZIRAĆE VULINOVE IZJAVEAnalitičar Branko Radun kaže da niko nema pravo nazivati idiotom nikoga u politici, te da je s te strane izjava neprimerena. Ovo je, dodaje, svakako još jedan oblik pritiska na Srbiju.- Ipak, sve što kaže bilo koji član Bundestaga uvek ima težina, tako da će svaka druga izjava ministra Vulina biti analizirana. On je član Vlade tako da se njegove izjave u međunarodnim odnosima shvataju kao stav Vlade. U tom pogledu mislim da treba da budemo vrlo obazrivi. Poslanik Bundestaga očigledno lobira za Hrvatsku i nadam se da će Vulinov odgovor biti primereniji - naglasio je Radun.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track