NOVI GAF PREDSEDNIKA: Nikolić rekao đacima da pale iz zemlje
Foto: Fonet Nenad đorođević

Predsednik Srbije opet napravio kiks

NOVI GAF PREDSEDNIKA: Nikolić rekao đacima da pale iz zemlje

Politika -
Svake godine i s radošću i s nekom setom razmišljam o vama koji osvajate tolike nagrade, da li ćete svi ostati ovde, rekao je Nikolić

BEOGRAD - U Palati Srbije juče su uručene pohvalnice i 163 laptop računara učenicima završnih razreda osnovnih i srednjih škola koji su pobednici međunarodnih i državnih takmičenja, a nagrade je obezbedila Fondacija Dragica Nikolić i svečanosti je prisustvovao i šef države Tomislav Nikolić - i obeležio je.

Naravno, svojim govorom!- Kad bi svako od nas u onome u čemu je najbolji postizao najbolje rezultate, kud bi nam bio kraj. Svake godine i s radošću i s nekom setom razmišljam o vama koji osvajate tolike nagrade, da li ćete svi ostati ovde. Ili kad odete da još više naučite, da li ćete se vratiti ovde. Da li ćemo biti dovoljno spremni i sposobni da vam stvorimo uslove da vas ovde dočekamo da nastavite da razvijate svoj talenat - rekao je Nikolić.Prema rečima političkog analitičara Dušana Janjića, Nikolić se ponaša kao da ne doživljava sebe kao predsednika države.- Šta da kažem? Pa on je rekao da voli Rusiju jer su mu deda i otac voleli tu zemlju. Ovom izjavom je pokazao da sebe ne doživljava kao predsednika. Nije primereno da tako priča pred decom, koja su puna entuzijazma. Pa on im je tim rečima dao podsticaj da odu - kaže Janjić.Predsednica UO Fondacije Dragica Nikolić kratko je juče poručila da su nagrađeni učenicu postali junaci cele Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track