OBRAČUN DO ISTREBLJENJA Palma žestoko Živkoviću: Lopove, tukli su te jer si krao!
Foto: Maja Rašević, Fonet

Lider JS odgovara na prozivke

OBRAČUN DO ISTREBLJENJA Palma žestoko Živkoviću: Lopove, tukli su te jer si krao!

Politika -

Nakon što je Zoran Živković poručio Draganu Markoviću Palmi i šefu SPS Ivici Dačiću da su debele lutke koje treba da se manu izbora usledio je žestok odgovor lidera JS.

Lidera Nove stranke Zorana Živkovića razbesnela je izjava Dragana Markovića Palme da idu na vanredne izbore zbog sebične opozicije, te mu je poručio da je debela lutka, i to zajedno s Dačićem. Palma mu nije ostao dužan pa mu je uzvratio da su se pojedini tukli zbog njegovih lopovluka.Živković kaže da opozicija priziva vanredne izbore, jer se nastavlja trend opadanja moći vladajuće većine.Treća kategorija- A Dačića i Palmu ne slušam šta pričaju, vidim ih kako izgledaju i upućujem ih na Zavod za dijetetiku KCS. Vučić ima lepe, žgoljave i debele lutke. Njih dvojica su ova treća kategorija. Preporučujem im da ne gube vreme, nego da obrate pažnju na svoju težinu i odu u zavod.Marković u izjavi za Kurir kaže da neće da priča o Živkovićevoj težini, ali da treba da se priča kako je zaradio silne pare na vinogradima.- Njega je svake nedelje u rodnom Nišu tukao Lule. To nije prijavljivao policiji, ali je nosio šal, i leti, ne zato što mu je hladno, već zbog crvenila na vratu od Luletovih šaka. Pitam ga sad: Živkoviću, sanjaš li Luleta? - upitao je Marković i nastavio:Odakle ti pare za vinograd- Živkoviću, odakle ti pare za vino i vinograd, kad se u vino razumeš tek toliko što si kao klinac desetak puta ušao u vinograd da kradeš grožđe.Za razliku od Dačića, koji je nekoliko puta išao na dijetu i mršavio i iz zdravstvenih razloga, Marković je u više navrata izjavljivao da je u treningu. Kako je jednom prilikom rekao, trenira čak pet puta nedeljno.- Rekreativno treniram kik-boks i ta kondicija mi pomaže da izdržim psihički umor. Kad ne treniram, brzo me stigne umor, ali kad sam u treningu, veoma malo spavam. Maršruta mi je pet kilometara, od toga 2,5 pretrčim, a ostalo brzo hodam - izjavio je lider Jedinstvene Srbije.

Ivica DačićBEZ KOMENTARAŠef socijalista Ivica Dačić nije želeo da komentariše ocenu lidera Nove stranke Zorana Živkovića o njegovom fizičkom izgledu, niti preporuku da se obrati Centru za gojaznost KCS. Nije odgovorio na pozive i poruku do zaključenja broja.

E.K.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Da se ne lažemo - O izborima, avionima, kamionima...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja