ODAKLE BRE?! Fotelje Zorani donele lepotu i luksuzan način života!
Foto: Dado Đilas

Muljaža

ODAKLE BRE?! Fotelje Zorani donele lepotu i luksuzan način života!

Politika -

Za stan od 140 kvadrata na Dedinju - 350.000 evra. Za šminkera i stilistu minimum 500 evra mesečno

Ministarka saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović za poslednjih dvadesetak godina uspela je da od prosečnih primanja kupi stan od 140 kvadrata na Dedinju, gde kvadrat košta između 2.000 i 2.500 evra, kao i da sebi obezbedi više nego luksuzan život.Na koji način je njoj to pošlo za rukom, sa platom od 150 maraka u EPS, zatim sa primanjima od oko 500 evra u Upravnom odboru EPS i naposletku s platom predavača na Megatrendu od navodnih 220.000 dinara, a „običnim“ građanima Srbije nije, Mihajlovićeva ne želi da odgovori. Na pitanja Kurira u vezi sa legalizacijom njenog stana i poreklom imovine koju poseduje, umesto odgovora, poslala je laži i uvrede.Nije samo pitanje gde ministarka živi već i kako sebi poslednjih godina obezbeđuje uvek savršen stajling.- Angažovala je profi šminkerku, koja je ujedno i stilistkinja, i ona se brine o njenom izgledu - otkrio je u martu ove godine za Kurir izvor blizak Mihajlovićevoj.Podsetimo, cena profesionalnog šminkanja u srpskoj prestonici iznosi između 2.000 do 3.500 dinara po tretmanu, a imajući u vidu da ona pored mejkapa koristi i usluge stajlinga, nije teško izračunati da je za ove usluge mesečno potrebno između 500 i 600 evra.

TransformacijeZORANA, TI LI SI?Iako je danas svi znaju kao sređenu plavušu, pre desetak godina teško da bi je iko prepoznao. U vreme bespravne gradnje stana na Dedinju Zorana Mihajlović je imala dosta kilograma viška i ne baš privlačan stajling. Penjući se na političkoj lestvici, brzo je prešla na „plave tonove“, bronzani ten i ekstremno tanke obrve. Nakon 2012. primetno je da se za njen izgled pobrinuo neko sa mnogo više ukusa.

Agencija za borbu protiv korupcije pokrenut postupak provere NIJE PITALA DA LI JE U SUKOBU INTERESAMinistarka saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture Zorana Mihajlović nijednog trenutka nije proveravala kod nadležnih državnih institucija da li je to što sama sebi legalizuje stan od 140 kvadrata na Dedinju, preko ministarstva koje vodi, možda sukob interesa.Naime, kako je našem listu ovim povodom rečeno u Agenciji za borbu protiv korupcije, nikad se tim povodom njima nije obraćala.- Proverom službene evidencije Agencije utvrđeno je da ne postoji obaveštenje ministra Zorane Mihajlović u vezi sa konkretnim slučajem legalizacije stana.Agencija će ispitati da li je ministar Zorana Mihajlović bila dužna da postupa po članu 32 Zakona o Agenciji za borbu protiv korupcije i da obavesti Agenciju o sumnji u postojanje sukoba interesa - poručili su iz Agencije za borbu protiv korupcije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track