OGLASIO SE I ČEDA: Još imam dovoljno krvi, mišića i kostiju
Foto: Facebook

Kaže da mu je bolje

OGLASIO SE I ČEDA: Još imam dovoljno krvi, mišića i kostiju

Politika -
Posle višegodišnjeg bavljenja brojnim ekstremnim sportovima morao da operiše i levo koleno ali se situacija iskomplikovala zbog unutrašnjeg krvarenja pa je umesto jedanput operisan čak dvaput u razmaku od dva-tri dana. Tom prilikom izgubio je skoro litar krvi
1 / 3 Foto: Facebook

BEOGRAD - Koleno je konačno bolje nego što je bilo. Posle tri operacije, ni sam ne znam koliko pratećih intervencija, transfuzija, infuzija, borbe sa višednevnim krvarenjem i pretećom infekcijom, još uvek imam dovoljno krvi, mišića i kostiju, poručio je svojim prijateljima, kolegama, saborcima i istomišljenicima na svom Fejsbuk profilu i pobrao skoro 6.000 lajkova.

Lider LDP im se potom i zahvalio sledećim rečima: "Hvala vam na svakoj poruci brige, na rečima podrške i ohrabrenja. Učiniću sve da brže nego ikad čvrsto stanem na noge i zajedno sa vama nastavim posao zbog kojeg postojimo".

Jovanović je posle višegodišnjeg bavljenja brojnim ekstremnim sportovima morao da operiše i levo koleno ali se situacija iskomplikovala zbog unutrašnjeg krvarenja pa je umesto samo jedanput operisan čak dvaput u razmaku od dva-tri dana. Tom prilikom izgubio je skoro litar krvi pa se sada oporavlja na kućnom lečenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja