Omladina SNS: Pajtić da se ugleda na Vučića
Foto: Marina Lopičić

Reagovanje

Omladina SNS: Pajtić da se ugleda na Vučića

Politika -
Pajtić se može naći svuda sem na svom radnom mestu za vreme radnog vremena... da se bavi ličnim stvarima, u solarijum i teretanu kako bi se polugo promovisao na Štrandu, rekao je predsednik Mladih Gradskog odbora SNS Bojan Marjanović

NOVI SAD - Omladina Srpske napredne stranke upitala je predsednika Pokrajinske vlade Bojana Pajtića zašto danas nije bio na svom radnom mestu i poručila mu da se ugleda na premijera Srbije koji, "za razliku od njega, ne uzima godišnji odmor".

Kako se navodi u saopštenju Novosadskog odbora SNS, mladi te stranke su pokušali u Pokrajinskoj vladi da razgovaraju i provere da li je Pajtić na svom radnom mestu, ali da se to pokazalo kao uzaludno, jer je na godišnjem odmoru.

"Pajtić se može naći svuda sem na svom radnom mestu za vreme radnog vremena, jer ima vremena da se bavi stranačkim aktivnostima, da obilazi odbore i mitinguje po Srbiji, drži besmislene konferencije za medije u Beogradu, čak i da se bavi ličnim stvarima, u solarijum i teretanu kako bi se polugo promovisao na Štrandu", rekao je predsednik Mladih Gradskog odbora SNS Bojan Marjanović.

On je dodao da Pajtić ima vremena za sve osim da radi svoj posao i da radi u interesu građana Vojvodine. "Pored svega toga ga nije bilo sramota da uzme i službeni godišnji odmor i da ode na letovanje“ rekao je Marjanović. Mladi SNS pozvali su Pajtića da se ugleda na premijera Vučića koji, kako navode, za razliku od njega ne uzima godišnji odmor, već je svaki dan na svom radnom mestu, čak prekovremeno i vikendom, radeći u interesu građana Srbije. "A Pajtić bi, kad konačno završi sa letovanjem, mogao bar da poseti svoje radno mesto", poručili su mladi naprednjaci.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track