Pajtić: Ne interesuju me Vučićeve gluposti
Foto: Damir Dervišagić

Odgovorio premijeru

Pajtić: Ne interesuju me Vučićeve gluposti

Politika -
On je juče kazao da je Vlada Vojvodine više puta tražila da se održi zajednička sednica vlada pokrajine i republike, ali da nikad nisu dobili odgovor

BEOGRAD - Bojan Pajtić, lider Demokratske stranke i premijer Vlade Vojvodine, poručio je premijeru Aleksandru Vučiću da neće da se bavi njegovim, kako je rekao, glupostima.Naime, pošto je Vučić rekao da Pajtića više zanima seksualna orijentacija prvog čoveka naprednjaka nego li postignuti rezultati u Vlade, šef demokrata je odgovorio da on ne želi da se bavi takvim pitanjima.

- Te gluposti ne bih ni komentarisao - rekao je Pajtić. On je juče kazao da je Vlada Vojvodine više puta tražila da se održi zajednička sednica vlada pokrajine i republike, ali da nikad nisu dobili odgovor.

- Vučić je izgovorio notornu neistinu da ne razgovara sa mnom i sa predstavnicima pokrajinske vlade zato što nismo zainteresovani za rešavanje problema građana. Od prošle godine smo u nekoliko navrata javno, pismeno, službeno tražili zajedničku sednicu da bi se rešavali problemi - naveo je Pajtić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja