PAJTIĆ ZAPRETIO: Naprednjaci će se veoma iznenaditi na izborima
Foto: Beta Dragan Gojic

Narogušio se

PAJTIĆ ZAPRETIO: Naprednjaci će se veoma iznenaditi na izborima

Politika -
Lider DS i predsednik vojvođanske vlade Bojan Pajtić ocenio je danas da vanredni izbori predstavljaju pokušaj vladajuće stranke da izbegne da "podnese račun", te da veruje da će se SNS veoma iznenaditi na tim izborima

BEOGRAD - Pajtić je, komentarišući izjavu premijera Aleksandra Vučića da razmišlja o vanrednim parlamentarnim izborima, rekao da je to jedna od retkih dobrih odluka republičke vlade: "Mislimo da je jako važno da republička vlada podnese ostavku", rekao je Pajtić, kako prenosi RTV i dodao da aktuelna vlada nije uspeššna.

On je takođe ocenio da vladajuća koalicija potcenjuje raspoloženje građana i veoma loše ocene koje joj, kako navodi, daju ne samo građani, nego i strane institucije i organizacije, poput Svetskog ekonomskog foruma. "Veoma će se iznenaditi na tim vanrednim izborima", rekao je Pajtić.

On je ocenio da vanredni izbori služe da se na neki način izbegne podnošenje računa. Demokrate će, međutim, insistirati na podnošenju računa, kaže Pajtić i navodi da misli na ono što se dešava sa DIPOS-om, obećanjima o dolasku stranih investitora kao što su Mercedes i Boing, smanjenje plata i penzija, te povećanje cene struje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track