DRAGAN MARKOVIĆ PALMA UČI GEOGRAFIJU: Išao sam u Dubai da vidim najvišu zgradu u Evropi!
Foto: Pt Skupštinska TV

Nasmejao i poslanike i premijera

DRAGAN MARKOVIĆ PALMA UČI GEOGRAFIJU: Išao sam u Dubai da vidim najvišu zgradu u Evropi!

Politika -
Lider Jedinstvene Srbije uveselio dan u srpskom parlamentu i kolege zbunio svojim poimanjem geografije

BEOGRAD - Lider Jedinstvene Srbije i poslanik u Narodnoj Skupštini Dragan Marković Palma danas je učestvovao u raspravi o projektu Beograd na vodi.

Da li je poslanike zainteresovao svojim izlaganjem ne znamo, ali ih je sasvim sigurno zbunio i začudio svojim poimanjem geografije!

Naime, Palma je ustao u odbranu BG projekta i tim povodom u Skupštini rekao: "Ja sam išao u Dubai da vidim najvišu zgradu u Evropi zove se Burdž Kalifa. Tri puta sam bio tamo da se slikam. I ovde će biti kula i svi će dolaziti ovde da se slikaju i nose kući tu uspomenu. Ovo će biti praznik ne samo za Novu godinu, već svakog dana će to biti praznik za sve koji dođu na ovu destinaciju", rekao je jagodinski političar.

A gde je aplauz?

Ali, to nije sve. Današnji parlamentarni dan Palma je uveselio i opaskom da poslanici SNS treba i njemu da aplaudiraju, a ne samo svom šefu: "Sad treba i meni da aplaudirate, a ne samo kad vaš predsednik priča". Palma je time nasmejalo i Vučića, koji je danas u Skupštini obrazlagao prateći predlog zakona, nužan za realizaciju Beograda na vodi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track