PALMA: Neki misle da su ovo izbori za mesnu zajednicu, kandidata kao Vučić nije bilo 50 godina!
Foto: Zoran Jevtic, Dado Djilas

Očekuje da lider SNS pobedi u prvom krugu

PALMA: Neki misle da su ovo izbori za mesnu zajednicu, kandidata kao Vučić nije bilo 50 godina!

Politika -

BEOGRAD - Predsednik Jedinstvene Srbije (JS) Dragan Marković izjavio je danas da očekuje da će predsednički kandidat Aleksandar Vučić pobediti u prvom krugu izbora, jer Srbija mora da nastavi pravim putem kojim je pošla.

Marković je rekao da u Srbiji ne postoji čovek sa takvim iskustvom i rezultatima kao što su Vučićevi, te da je dosadašnji premijer uspeo da skine negativnu etiketu koju su građani Srbije dobili u poslednjih 20 godina, što nije bilo nimalo lako.

"Neki misle da su ovo izbori za predsednika mesne zajednice. Kandidata kao što je Vučić nije bilo 50 godina", rekao je Marković.Prema njegovim ocenama, opozicija u Srbiji jedva čeka da se završi kampanja, jer nema program i nema šta da priča, osim da napada Vučića.

On je dodao i da procene oko toga koliko će glasova dobiti kandidati na izborima pokazuju veliku razliku između Vučića i ostalih kandidata, te da su građani Srbije, kako je naglasio, shvatili da kontinuitet koji je premijer Srbije napravio ne treba da se prekine i da prijateljstvo koje je napravio sa više zemalja treba da se nastavi.

Marković je naveo i da je prvi put ostvaren suficit u budžetu, da je ostvarena i stabilnost dinara, da su otvorene brojne fabrike i da su u zemlju došli brojni investitori.On je ukazao da je podržavao i prethodnu vladu i da zna da napravi razliku kako su radili pre, a kako danas.

"Svako može da se kandiduje, ali zna se ko pobeđuje", rekao je Marković i dodao da ne mrzi ljude koji se bave različitom politikom i imaju različito mišljenje, ali da ne može da podrži programe koji oni nude.Marković je govoreći o Saši Jankoviću kazao da je on bio zaštitnik gradana, ali da je tu funkciju koristio za napadanje Vučića i nekih ministara.

(Tanjug/Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track