PEVAČICA ODE U POLITIKU: Emina Jahović finansira Rasima Ljajića!

Saznajemo: Pevačica pomogla potpredsedniku Vlade

PEVAČICA ODE U POLITIKU: Emina Jahović finansira Rasima Ljajića!

Politika -
Emina Jahović, iako ne želi politički da se deklariše, zbog dugogodišnjeg prijateljstva više uta finansijski pomogla SDPS

BEOGRAD - Pevačica Emina Jahović simpatizer je stranke Rasima Ljajića, a svoju podršku Socijaldemokratskoj partiji Srbije (SDPS) pokazala je i donacijama stranci, otkriva Kurir.Pevačica, tvrdi izvor našeg lista, ne želi javno da se politički deklariše, ali joj je Ljajić najbliži među političarima. Štaviše, potpredsednik Vlade blizak je s njenom porodicom.Ljubomorni Sulja- Emina nikada nije zaboravila Novi Pazar. Ona često priča gde je rođena i o detinjstvu koje je provela u Novom Pazaru. Poznato je da su iz Novog Pazara i Rasim Ljajić, ali i predsednik SDA Sulejman Ugljanin, ali ona je uvek bila bliža SDPS. Ljajić je blizak s njom i njenim bratom, a Emina je nekoliko puta finansijski pomogla SDPS. Nije reč o nekom velikom novcu, ali podrška je podrška - kaže izvor našeg lista i dodaje:- S druge strane, Sulejman Ugljanin je pomalo ljubomoran što je poznata Novopazarka bliža Ljajiću, pa je raširio priču da je srpska Penelope Kruz njegov simpatizer i da će čak biti u njegovoj stranci. Na sve načine pokušava da prigrabi što više poznatih Novopazaraca, ali malo ko podržava njegovu politiku. Emina jako pazi da se za njeno ime ne vezuju skandali, pa ideja o podršci Ugljaninu zbog njegovih skandaloznih izjava o odvajanju od Srbije ne dolazi u obzir.Imponuje muLjajić nije hteo da komentariše naša saznanja, samo je kratko poručio da poznaje Eminu, kao i njenog brata Mirsada.- Znate, Pazarci su veoma ponosni na njih. Mi smo prijatelji i naravno da mi imponuje ako bi me podržala. Ona je jako uspešna u svom poslu i svako bi voleo da ima takve ljude u svojim redovima - naglasio je Ljajić.U PR službi Emine Jahović nisu želeli da komentarišu priču o donacijama i finansiranju SDPS.- Naravno da se Emina i Rasim poznaju. Svakom, pa i njoj imponuje kad je drugi hvale, ali nikada je nisu zanimali politika i stranački angažman. Ona nije pevala ni na stranačkim skupovima - preneli su stav Jahovićeve.Iz stranke Sulejmana Ugljanina juče nismo uspeli da dobijemo komentar jer su svi, kako nam je rečeno, u velikoj gužvi, na sastancima, dok sam Ugljanin nije odgovarao na pozive.

Stranačke boje / popularni domaći pevači često su davali podršku političkim partijama u predizbornim kampanjama

STARS OTKRIVA: Košarkaš Budućnosti se potukao sa Sorajinim dečkom

Kurir vam svake srede poklanja STARS magazin o poznatima

STARS donosi dirljive priče, paparaco fotografije, intervjue, ispovesti i životne drame.

Novi broj STARSA otkriva: Marko Mugoša iz Budućnosti, u klubu u Budvi muvao starletu pred dečkom pa napravio makljažu.

Kristijan Golubović pravi WC na farmi: “Gadi mi se da se kupam sa starletama”, Milan Stanković:”Biću zet Miletu Kitiću”.

Ovo i još više intrigantnih i ekskluzivnih vesti očekuje vas u novom broju magazina Stars, koji vam Kurir poklanja svake srede.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track