PORODICA NA PRVOM MESTU: Obradović iz Dveri uvalio tatu u izbornu komisiju
Foto: Fonet

Povećali kućni budžet

PORODICA NA PRVOM MESTU: Obradović iz Dveri uvalio tatu u izbornu komisiju

Politika -
Pokret Dveri imenovao je u Gradsku izbornu komisiju Milisava Obradovića oca predsednika ove stranke Boška Obradovića

Milisav Obradović je penzionisani građevinski inspektor, a procene govore da će za ovaj rad u komisiji dobijati do 70. 000 dinara nije zanemarljiva.

Aleksandar Maksimović iz SNS-A uz ciničnu opasku da su na ovaj način predstavnici Dveri na najbojli mogući način potvrdili vlastiti slogan ,,Porodica na prvom mestu’’.

"Ovo je bila lepa prilika da se malo poveća kućni budzet porodice Obradović. I pored toliko mladih stručnjaka za koje tvrde da se nalaze u njihovim redovima oni su na odgovornu poziciju postavili penzionera. Odbor stranke ukazao je na ulogu Milisava Obradovića u izborima 2012.kada je kao član ove komisije sprečio izbornu krađu.Takva krađa je onemogućena a on je zaslužan što su ti izbori prošli regularno u gradu na Moravi. Ovoga puta zbog njegovog iskustva prihvatio sam očevo imenovanje", objašnjava lider Dveri.

Šef čačanskih socijalista i predsednik gradske skupštine Veljko Negovanović podseća da u Čačku niko nikada nije dovodio u pitanje izborne rezultate.

"Ne smem ni da pomislim šta bi se dogodilo da je neko iz druge političke organizacije postavio svog oca u Gradsku izbornu komisiju. Taj bi doživeo pravo političko čerečenje od strane predstavnika Dveri. To bi bila dežurna tema za politički obračun. Sve to govori o licemerju ove političke stranke", kaže Negovanović i naglašava da je neistina da je Milisav Obradović podneo ostavku 2012. godine, već mu je mandat automatski okončan nakon izbornih radnji.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track